Home / Каталог по автоматизації / АНАЛИЗАТОР ТИПУ АТЛ-11М титрометричні ЛАБОРАТОРНИЙ

АНАЛИЗАТОР ТИПУ АТЛ-11М титрометричні ЛАБОРАТОРНИЙ

Опис

Аналізатор (рис. 24) призначений для визначення води методом об’ємного біпотенціо-метричного та біамперометріческого титрування проби аналізованого розчину реактивом Фішера і йонів металів міді, заліза, хрому, олова, срібла, свинцю, ванадію методами перманганатометрії, хроматометріі, броматометрія, иодометрии.


Прилад може визначати гигроскопическую, сорбованих і кристаллизационную воду в спиртах, кислотах, фенолах, ефірах, вуглеводнях, трансформаторних маслах, перекису і гідроперекисів, з’єднаннях сірки, альдегідах і кето-нах, які не реагують з метанолом, всіляких тканинах, зерні, вугіллі та порошках.



Рис 24. Аналізатор типу АТЛ-11М титрометричні лабораторний


До переваг аналізатора відносяться: висока чутливість і точність аналізу; широкий діапазон визначення концентрації води; мінімальний час аналізу; автоматизація аналізу; можливість автоматичного виведення результатів аналізу на цифродрукуючий пристрій.


Базова модель аналізатора містить три блоки:


автоматичну бюретку-дозатор, блок управління і аналітичну осередок. Залежно від поставленого завдання на бюретці встановлюють дозуючий пристрій на 25 або 2,5 мл. Блок управління координує роботу бюретки, обчислює середнє значення титру реактиву Фішера, абсолютний вміст води в пробі в мг, відносний вміст у відсотках по масовій частці в мг / л, середнє арифметичне значення, середньоквадратичне відхилення при проведенні серії змін і зберігає в пам’яті результати вимірювань (32 вимірювання).


За бажанням замовника аналізатор може бути укомплектований цифродрукуючий пристроєм, осередком для вимірювання вологи в сипучих продуктах і порошках.


Технічні характеристики


Діапазон визначення концентрацій води 2-10 ‘ 4 … 100%. Мінімально визначається кількість води в пробі менше 1-Ю ‘ 5 г . Похибка вимірювання ± 4%. Точність відліку l-lO ^ Mn. Загальна маса всіх блоків 30 кг.


Гарантійний термін експлуатації 18 міс.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *