Осцилограф УНІВЕРСАЛЬНИЙ З 1-125

Опис

Осцилограф (рис. 228) призначений для дослідження періодичних сигналів шляхом візуального спостереження і вимірювання їх амплітудних і часових параметрів за шкалою екрана електронно-променевої трубки в смузі від 0 до 10 МГц в лабораторних і польових умовах.

Рис. 228. Осциллограф універсальний типу С1-125
Застосовується при виробництві, розробці та експлуатації радіоелектронної апаратури. Відноситься

до четвертого покоління приладів і виконаний в малогабаритному неагрегатіруемом корпусі типу БНК «Одягнув-85».
Є п’ятиразова розтяжка всіх діапазонів розгортки.
Елементна база-напівпровідники і мікросхеми.
Технічні характеристики
Смуга пропускання Про … 10 МГц. Робоча частина ЕПТ 60х80 (8х10) мм (справ.). Ширина променя при коефіцієнті відхилення 2 мВ / справ. не більше 0,1 (0,8) справ. (Мм), при коефіцієнті відхилення 1 мВ / справ. не більше 0,2 (1,5) справ (мм). Геометричні спотворення не більше 3,5%. Час наростання перехідної характеристики не більше 35 він не зверне. Коефіцієнт відхилення 1 мВ / справ … 5 В / справ. Основна похибка коефіцієнтів відхилення не більше 4%. Коефіцієнт розгортки 0,1 мкс / справ …. 500 мс / справ. Основна похибка коефіцієнтів розгортки: без розтяжки не більше 4%, з розтяжкою не більше 5%. Опір і ємність входів каналів вертикального відхилення: при безпосередньому вході 1 ± 0,02 / 30 МОм / пФ, з виносним дільником 1:10 1 ± 0,02 / 12 ± 2 МОм / пФ. Параметри калібратора: прямокутні імпульси типу ,, меандр «: частота проходження 1 кГц, амплітуда 0,6 В, похибка амплітуди і частоти проходження 1%.
Харчування — від мережі змінного струму напругою 115 або 220 В, частотою 400 або 50 Гц .
Габаритні розміри 260х120х360 мм. Маса не більше 4,9 кг. Потужність, споживана осциллографом:
від мережі змінного струму напругою 220 В, частотою 50 Гц не більше 35 В-А; від джерела постійного струму напругою 27 В не більше 21 Вт.
Умови експлуатації: діапазон робочих температур -30 … + 50 ° С, відносна вологість 98% повітря при температурі 25 ° С.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *