Home / Каталог по автоматизації / Термобарокамерах типу 12КХТБ — 0,4 — 65/155/133 — 002

Термобарокамерах типу 12КХТБ — 0,4 — 65/155/133 — 002

Опис

термобарокамерах (рис. 174) призначена для випробування виро бів і матеріалів на вплив підвищеної і зниженої температури і зниженого атмосферного тиску із забезпеченням можливості подачі на випробовувані вироби змінного струму напругою до 250 В в режимі вакууму і до 500 у в інших режимах і вимірювання електричних параметрів виробів в процесі випробування. Система управління — автоматична індивідуальна. Камера поставляється у виконанні УХЛ по ГОСТ 15150-69.




Рис. 174. термобарокамерах типу 12КХТБ -0,4 -65/155/133 -002


Технічні характеристики


Корисний об’єм 0,4 м 3 (735х735х735) мм. Камера забезпечує отримання та автоматична підтримка в корисному об’ємі заданих режимів:


температури -б5 … + 155 ° С і зниженого атмосферного тиску 799 • 10 2 .. .133 Па (600 … 1 мм. рт. ст). Відхилення температури від заданого значення в діапазонах (КР): +15 … -65 ° С і 15 … 100 ° С не більше 2 ° С; 100 … 155 ° С не більше ± 3 ° С. Відхилення зниженого тиску від заданого значення в діапазонах:


799-10 2 … 133-10 2 (600 … 100 мм.рт.ст.) ± 5%; нижче 133-10 2 … 133 (нижче 100 … 1 мм.рт.ст) ± 133 Па (± 1 мм рт.ст). Середня швидкість зміни температури для незавантажених камер в діапазонах: +15 …- 65 ° С не менше 0,5 ° С / хв; 40 … 155 ° С не менше 2 ° С / хв. Камера забезпечує можливість досягнення підвищених температур зі швидкістю, усередненої за період не більше 5 хв 1,0 і 3,0 ° С / хв ± 35%. Витрата води, ГОСТ 2874-73 (з температурою 25 ° С від водопровідної мережі під тиском 1,96-10 5 … 3 , 92-10 5 Па (2 … 4 кгс / см), яка подається в камеру, не більше 1,5 м ^ ч. Час отримання тиску 133 Па від тиску навколишнього середовища при температурі в камері 25 ° С не більше 30 хв. Холодильна машина — каскадний. Холодоагенти: хладон-13 і хладон-22. Електроживлення напругою 380 В, частотою 50 Гц. потужність не більше 14 кВт. Габаритні розміри 2120х1320х2240 мм. Маса 2200 кг.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *